"How will you live John?" "Day by Day"

Rambo: First Blood part II

Huvudperson: Sylvester Stallone
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: John Rambo (Stallone) är tillbaka igen och den här gången behöver man hans hjälp för att leta reda på krigsfångar i Vietnam. Men efter lite komplikationer får Rambo klara sig själv och använda hela sin Awesomeness :P

"I don't think you understand. I didn't come to rescue Rambo from you. I came here to rescue you from him."

Rambo: First Blood

Huvudpersoner: Sylvester Stallone
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: John Rambo (Stallone) har återvänt från Vietnamkriget där han varit i en specialltrupp. Hemma i USA blir soldaterna inte välkomnade som hjältar utan man vill inte riktigt veta om dem. John kommer till en staf fär han vill få något att äta innan han färdas vidare. Men Polisen vill inte låta honom och kör honom till andra sidan staden. När Rambo återvänder tar de honom till fånga. Rambo lyckas fly och polisen ger sig av efter honom in i skogen. Men vem är det egentligen som har odsen emot sig? Polisen eller Rambo?


"SMURF, SMURF, SMURFETY, SMURF!"

The Smurfs!

Huvudpersoner: Niel Patrick Harris & Jayma Mays
Åldersgräns: Barntillåten!
Kategori: Äventyr, Komedi

Handling: Smurfarna bor i sin by i lugn och ro när Klump-smurfen plötsligt råkar leda trollkarlen Gargamel till deras by. Gargamel vill använda Smurfarna för att få större trollkraft. I sin flykt hamnar Klump-smurfen på villovägar och Gammel-smurfen, Smurfan, Butter-smurfen, Tuff-smurfen och Glasögon-smurfen följer efter för att hjälpa honom rätt. Men det är natten för den blå månen och en portal öppnar sig och slukar smurfarna, Gargamel och hans katt och de hamnar i New York.
Smurfarna följer efter Klump-smurfen och hamnar hos Patrick (Harris) och Grace (Mays). Nu måste de akta sig för Gargamel samtidigt som de ska hitta en väg tillbaka till sin by.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se