Frequency!

TV4 Film har så att de visar en premiär varje kväll. När jag såg reklamen för April så visade dem bara några sekunder av filmen Frequency och jag ville se den! Jag kollade på trailern och ville se den ännu mer! Igår gick den på TV4 Film och det är en av de bästa filmerna jag sett!

Frequency!

Huvudpersoner: Dennis Quaid, James Caviezel
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Drama

Handling: När John Sullivan (Caviezel) plockar fram sin pappas gammla frekvens radio händer något annorlunda. Han får kontakt men sin pappa, Frank Sullivan (Quaid). Det märkliga är att Frank dog för snart 30 år sedan. De pratar över 30 års tid. Men när pappans dödsdag närmar sig försöker John rädda honom. Men det för med sig andra ändringar i historien. Nu måste de rätta till deras misstag och förhindra mordet på ett flertal kvinnor. bland annat Johns mamma.

Den är superbra! Men glöm inte några näsdukar för den är väldigt gripande :$

Dear John!

Har fixat designen lite vårigare :D ny header och ny "signatur" :) jag har både fotograferat och redigerat båda *stolt* :D Foto är mitt andra stora intresse! Funderar lite på att starta en fotoblogg men eftersom denna går så segt blir det nog inte :p men men, nu till filmen!

Dear John!

Huvudpersoner: Channing Tatum, Amanda Seyfried
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Drama
Handling: John Tyree (Tatum) är soldat. Men han är hemma två veckor innan han ska tillbaka. Han träffar Savannah Curtis (Seyfried) och de spenderar veckorna tillsammans. När John reser tillbaka skickar de brev till varandra. John kommer tillbaka efter att harns tjänstgöring är över men berättar då att han ska förlänga den. De fortsätter skicka brev men plötsligt får John inget brev när han väl får ett så innehåller det ett dåligt besked och man kan inte hålla inne tårarna.


En jättebra bölfilm :$ <3

Taken!

Jag ska snart skriva om en riktigt bra film som jag är glad att jag valde att se ;) Men först har jag en liten tråkig nyhet :(
Jag är "galen" i Bradley Cooper! Han är sjukt bra och snygg (a) Men filmen Limitless som han är huvudrollsinehavare i som har premiär den 29 April på Bio... Den fick 15 årsgräns! :( Så jag måste vänta med att se den! Jag ville så gärna se den på bio :( Och när jag väl kan se den är jag ju praktiskt taget 15! Jag var bara tvungen att skriva av mig det (a) Nu över til filmen ;)

Taken!

Huvudpersoner: Liam Neeson, Maggie Grace
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action, Drama, Thriller (de säger olika överallt!)

Handling: Bryan Mills (Neeson) är en föredetta CIA agent. Han har gått i pension för att kunna vara närmre sig dotter Kim (Grace). En dag ber Kim om tillåtelse att resa till Paris med en kompis. Bryan är osäker på om han ska låta henne åka. Kim tycker att han är överbeskyddande och han går med på det. Men väl i Paris blir Kim och hennes kompis kidnappade! Bryan ger sig ut på jakten efter sin dotter och låter inget komma ivägen!


Super film! Man sitter som fast :D<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se