Ny film!

Jag sov över med några kompisar i lördags och då såg vi två filmer. Den ena hette Little Miss Sunshine och den ändra hette Flickan från ovan (lovley bones) Jag tänkte klämma in båda här :)




Little Miss Sunshine!
Huvudroller: ??
Åldersgräns: 7 år
Kategori: Komedi

Handling: Olive är 7 år. Hon bor med sin bror, morfar, mamma och pappa. Hennes pappa är fixerad på vinnare och låter ingen i familjen vara en förlorare. Olive älskar skönhetstävlingar och hennes morfar hjälper henne med det. Hennes bror har varait helt tyst i nio månader för att han vill bli pilot. En dag hämtar Olives mamma hem sin bror från ett sjukhus. Han har försökt göra självmord. Middags samtalet blir inte särskillt lyckat och efter det får Olive reda på att hon kommit med i skönhetstävlingen Little Miss Sunshine! Hennes familj bestämmer sig för att alla ska följa med. Det är inte en helt vanlig familj och därför händer det alla möjliga galna saker på vägen till skönhetstävlingen. När de väl kommer dit så... Ja det ska jag kanske inte säga ;) Detta är en rolig film för Alla!


Olive är i mitten :D






Flickan från Ovan!
Huvudroller: ??
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Thriller

Handling: Detta är en väldigt svår film att förklara men jag ska försöka! Den är iallafall JÄTTEBRA och sorglig!
Susie är 14 år när hon blev mördad. En dag när hon gick hem från skolan sneddade hon över ett fält och där mötte hon sig granne. Han frågade om hon ville kolla på något som han hade byggt. hon sa att hon var tvungen att gå hem men tillsut lyckades han övertyga henne. Det han hade byggt var en liten koja under marken. Hon fick vara den första att testa den. Desto längre Susie var där nere desto mer misstänksam blev hon. Tillslut försökte hon fly men Mannen kom ifatt henne och mördade henne. Efter ett litet tag förstod hon att hon var död. Susie hamnar i ett mittemellan. Inte i himlen och inte på jorden (the inbetwine). Nu måste hon välja om hon ska lägga all sin vrede på Mördaren eller om hon ska hjälpa sin familj att må bra. I början är hon så arg att hon får hennes pappa att följa efter mördaren ut på ett fällt med höga växter. Men efter att hennes pappa blir svårt skadad kommer hon på bättre tankar. Det var svårt att förklara men den är jätte bra! glöm inte ta med näsdukar ;)




Hejdå!

Hej!

Hej!
Jag bestämde mig för att göra en filmblogg!
Här tipsar jag om alla bra filmer jag sett! Ja alla andra också!
Nya inlägg kommer antagligen att komma på söndagar och handla om lördagsfilmen ;)
Men som första inlägg så ska jag tipsa om en Kevin Costner-film!<3




The Guardian!
Huvudroller: Kevin Costner & Ashton Kutcher
Åldersgräns: 11år
Kategori: Action


Handling: Ben Randall (Costner) är en legendarisk ytbärgare i USA's kustbevakning. Men efter ett misslyckat räddningsuppdrag mister han sin Bästa vän och är den ända överlevande. Han har svårt att komma tillbaka till vattnet utan att minnas olyckan och få svårt att koncentrera sig. han får jobb som lärare. han ska lära upp nästa generations ytbärgare. Klassen inkluderar Jake Fisher (Kutcher) som är en stöddig kille som inte verkar bry sig om att rädda liv utan är mer ute efter att bli bäst och slå Bens rekord. Ben har svårt att förstå sig på Jake tills han hittar info om en bilolycka från Jakes tid i high school. Jake hade varit den ända överlevande.
Jake blir godkänd tillslut och Ben slutar som ytbärgare för han kan inte få tillbaka koncentrationen. Men han blir tvungen att ta sig samman och hoppa ner i vattnet en gång till för att rädda jake ur en sjunkande fiskebåt.





Hajdå! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se