Wind Dancer

Vi slår till med en hästfilm till ;)

Wind Dancer!

Huvudpersoner: Raeanin Simpson, Matt McCoy
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Drama

Handling: Efter en ridolycka hamnar Paige McDonald (Simpson) i rullstol. Hon tappar hoppet om att varken kunna gå eller rida igen. Men det har inte hennes pappa. Han hyr en teraput som använder sig av djur. De får bo på en gård och Paige får ta hand om Wind Dancer. Först stretar hon emot men efter han så ger hon med sig. Men en av gårdens anställda har ett öga för Wind Dancer.



En riktigt bra film faktiskt!

Titanic!

Nu har jag inte skrivit på jättelänge och jag ber om ursäkt för det! Men nu ska jag skriva om en fim vi såg i skolan :D De började se den när jag var i London så jag lånade den av Olivia för att jag skulle ha sett början till nästa gång vi tittade :D Fimen var Titanic och vi såg den på NO:n för att sedan prata om hur det kom sig att båten flöt och hur det kom sig att den sjönk. Men det är inte vad vi ska snacka om här ;)

Titanic!

Huvudpersoner: Leonardo DiCaprio
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Drama

Handling: Jack Dawson (DiCaprio) vinner en biljett till den stora lyxkryssaren R.M.S Titanic på ett pokerspel. På båten befinner sig även Rose DeWitt Bukater. Rose och Jack träffas och blir kära. Rose är förlovad med Caledon Hockley men tycker egentligen inte om honom. Han bryr sig bara om sig själv. Rose och Jack planerar att fly tillsammans när båten lägger till i Amerika. Men när Titanic krockar med ett isberg och tar in vatten är huvudsaken varandras överlevnad.


Inte nog med att filmen är jättebra och sorglig utan Leonardo är så sjukt söt/snygg! :D<3

Dreamer

Hästfilm :D Men jag tror att en ikke hästälskare också skulle tycka att den är jättebra :D

Dreamer!

Huvudpersoner: Dakota Fanning, Kurt Russell
Åldersgräns: Barntillåten
Kategori: Drama
Handling: Cale Crane (Fanning) bor på ett stuteri utan hästar. Hennes pappa, Ben Crane (Russell), jobbar som tränare för racehästar. Cale ser verkligen upp till sin pappa. När hon en dag få följa med till ett race faller Soñador, hästen ben tränat, illa och skadar benet. Hennes ägare tycker att de ska avliva Soñador. Men Ben låter dem inte göra det eftersom Cale är där. Han köper hästen och tar hem den. Tillsammans med Cale tar han hand om Soñador för att försöka få henne i form för att springa i Breeders cup.

Jättebra film :D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se