"A tablet a day and I was Limitless..."

Limitless!

Huvudpersoner: Bradley Cooper, Robert DeNiro
Åldersgräns: 15år
Kategori: Thriller

Handling: Eddie Morra (Cooper) är en misslyckad författare. Hans flickvän gör slut och han har inte skrivit ett enda ord i sin bok på flera månader. Men en dag så träffar han sin ex. frus bror. Han berättar för Eddie om en drog som gör att man har tillgång till hela sin hjärkapacitet. Eddie provar och skriver klart sin bok på rekord tid. Han måste ha mer och fortsätter med drogen. Eddie blir mer och mer framgångsrik och få mer och mer pangar. Men vad händer när drogen tar slut?


Nytt på bloggen: Jag länkar titeln på filmen till den sidan på IMDb ;)

All About Steve

Fredagskväll :) Sitter nu och lyssnar på chasing cars med snow patrol och skriver :P

All About Steve!

Huvudpersoner: Sandra Bullock, Bradley Cooper
Åldersgräns: 11år
Kategori: Komedi

Handling: Mary (Bullock) jobbar som korsordstillverkare på en tidning. Hon älskar korsord och är ett levande lexikon och hon pratar konstant. Eftersom Mary bara koncentrerar sig på korsorden har hennes föräldrar ordnat en "blinddate" åt henne. Men redan efter första mötet kan Mary inte tänka på något annat än Steve (Cooper). Men Steve tycker att Mary är galen. Steve är reporter och åker snart iväg på uppdrag. Men Mary följer efter och Steve försöker komma undan.





Faktiskt riktigt rolig :) Jag är glad att jag äntligen såg den ;)

DareDevil

DareDevil!

Huvudpersoner: Ben Affleck,
Åldersgräns: 11år
Kategori: Action

Handling: När Matt Murdock var liten var han med om en olycka som gjorde honom blind. Men hans hörsel förstärks enormt. Han upptäcker att med hjälp av ljud kan han iprincip se. Men när hans pappa blir mördad tar Matt på sig uppdraget att hitta mördaren och blir "Daredevil" om nätterna.

På min beskrivning verkad det såkert vara någon sånhär "B-ig" superhjälte film men den är faktiskt bra! ;D

Gladiator

Gladiator!

Huvudpersoner: Russell Crowe, Joaquin Phoenix
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: Maximus (Crowe) är en Rommersk General som står väldigt nära Kejsaren. När Kejsaren närmar sig sin död vill han att Maximus ska bli kejsare. När Kejsarens son, Commodus (Phoenix), får reda på det mördar han kejsaren och utnämner sig själv till kejsare och beordrar att Maximus ska avrättas. Maximus lyckas fly men slutar som slav, såld till att bli Gladiator. När han ska turnera på Colloseum ser han sin chans att stå upp till Commodus en gång för alla!


Jag är väldigt glad att jag köpte denna! :D

LandShark

Mycket nytt ;) För det första är den nytt inlägg på väldigt länge! sedan är det också ny header ;) Och jag har uppdaterat alla gamla inlägg och betygsatt dem ;) Efter att min bror gav mig tipset ;) Tack Brorsan ;D


LandShark!

Huvudpersoner: Josh Harnett, Adam Scott
Åldersgräns: 11år
Kategori: Drama

Handling: Tom Sterling (Harnett) och hans bror Joshua (Scott) har startat ett företag inom data. De har passerat sina "glory days" och företaget ligger nära konskurs. Tom måste försöka styra upp det. Men är det någon som bryr sig om att inte ens Tom kan förklara vad företaget sysslar med? Svår film att förklara!?


Som sagt, det var en svår film att förklara, ganska komplicerad men ändå bra ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se