Tom Cruise Vecka!

Denna veckan var det då Tom Cruise som var 10-poängaren! I detta inlägget kommer bara Top Gun... Men (antagligen) imorron kommer även 3 st Mission Impossible! Den sista går liksom ikväll! Och snart kommer även en film som nyligen hade premiär på bioduken!

Top Gun!

Huvudpersoner: Tom Cruise och Anthony Edwards
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: Pete "Maverick" Mitchell (Cruise) och Nick "Goose" Bradshaw (Edwards) är två piloter på en Hangar. När den inte lyder order under ett möte med MIG flygplan skickas de till Top Gun. Skolan för Eliternas Elit inom piloter. Under deras tid där blir Maverick kär i en av instruktörerna. Maverick och Goose är ett team, det har de alltid vatt. De flyger tillsammans och Goose är andrepilot. Men under en uppgift i skolan flyger Maverick och Goose igenom ett annat plans Jetstråle och båda motorerna stannar. Planet störtar mot vattnet och Maverick och Goose blir tvungna att skjuta ut sig. Men något går snett och Goose slår huvudet i glasskivan och dör. Maverick blir alldeles förstörd och har svårt att koncentrera sig i luften. Han bestämmer sig för att hoppa av skolan men kommer sedan på andra tankar.









OBS!!! från och med nu kommer bilden till filmen även vara en länk till Trailern!!! Jag ska lägga in det på dem andra också...

Filmveckor!

Hej!

Så blev det med det då då -.-' Jag trodde att jag skulle ha jätte mycket tid att skriva om filmer... Men visst har jag haft tid... men jag har inte tänkt på det! Men nu har jag mycket att skriva... Tv4+ har en 10-poängare varje vecka! Dvs en skådespelare som de koncentrerar sig på den veckan och alla de filmerna visas klockan 10. Förra veckan var det Eddie Murphy och denna Tom Cruise. Detta inlägget kommer innehålla de 4 bästa Eddie Murphy!

Snuten i Hollywood!

Huvudpersoner: Eddie Murphy
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Komedi

Handling: Detroit polisen Axel Foley (Murphy) tar semester efter att hans gamla kompis Mikey har blivit skjuten. Under hans semester har han bestämmt sig för att ta reda på vem som mördade Mikey. Hans mål är Beverly Hills. Efter att ha blivit utslängd genom ett fönster träffar han två poliser som sedan får uppdraget att skugga honom. Han lyckas lura ín dem på en strippklubb och får dem sedan att hjälpa honom hitta mördaren. Och som i alla sånna filmer är det mycker "pang pang". Men mellan det är det en jätte bra komedi!








Snuten i Hollywood II!

Huvudpersoner: Eddie Murphy
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Komedi

Handling: Axel Foley (Murphy) återvänder till Beverly Hills för att hjälpa sina gammla vänner Taggart och Rosewood när deras chef Bogomil har blivit skjuten. Han lever fortfarande men kan inte säga vem som gjorde det. Så sammtidigt som Taggarst och Rosewood ligger på linjen till att få sparken hjälper dem Axel att hitta gärningsmannen. Även del två innehåller både komedi och "pang pang"






Snuten i Hollywood III!

Huvudpersoner: Eddie Murphy
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Komedi

Handling: Axel Foley (Murphy) återvänder än en gång till beverly Hills för att hämnas en mördare! Denna gången är offret Axels chef. Det visar sig att skurken är chef över säkerheten på nöjesfältet Wonderworld. Axel får som vanligt hjälp av Rosewood. Axel får svårt att haffa tjuvarna när han blir efterlyst på nöjesparken. Men när de ska ses mitt i natten gäller det att vara förberedd. Axel har skaffat världens toppmoderna vapen av hans gammla bekant Serge. Detta vapnet inkluderar CD-spelare, mikrovågsugn och mycker mycket mer.






Det var de bästa med Eddie Murphy! De andra är 48 timmar, 48 timmar igen, En prins i New York, Varning Washington, Boomerang och Golden Child! Men de kommer jag inte skriva om!

Ha det Gött!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se