Flicka!

Hästtokig som man är så måste jag ju lägga ut någon häst film lite då och då ;) Så här kommer den första! :D

Flicka!

Huvudpersoner: Alison Lohman
Åldersgräns: 7 år
Kategori: Drama

Handling: Katie (Lohman) bor med sin familj på en ranch i Wyoming. Det går dåligt i skolan och sista dagen lämnar hon in ett tomt papper efter ett prov. När hennes pappa får reda på det blir han rasande. Katie vill inget hellre än att ta över ranchen efter sin pappa men hennes pappa vill att hon ska gå ut high scool och börja på College. Men en dag hittar Katie en vild mustang som hon kallar Flicka. Hennes pappa fångar in hästen och har den i en fålla. Hästen är galen och omöjlig att tämja. Men Katie blir fäst vid flicka och tämjer henne i smyg på nätterna. Men när hon börjar rida Flicka och trillar av säljer pappan hästen till rodeo. Katie vill inget hellre än att få tillbaka Flicka så hon bestämmer sig för att ställa upp i Rodeon där de får välja hästar själva. Sen ska hon vinna och för prispengarna ska hon köpa Flicka. Men allt går inte som hon tänkt sig...




Jag hittade ingen trailer till Flicka men länken går till en video som är lite som en trailer iallafall...

Det finns en tvåa av Flicka också (Flicka 2) Men jag tycker inte att det är en film man ska göra en tvåa på så jag kommer inte att skriva om den här...

Världarnas krig

Hej!
Igår fyllde pappa år ;) Grattis ;P Så vi var ute och hade trevligt hela dan :D Sen på kvällen så kollade jag (såklart) på film :D Det blev Tom Cruise igen fast i en ny film ;)

Världarnas Krig!

Huvudpersoner: Tom Cruise, Dakota Fanning och Justin Chatwin
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Action

Handling: Ray Ferrier (Cruise) är skild och ska ta hand om sina två barn över helgen medan hans ex-fru åker till barnens mormor. Men dagen efter att Rachel (Fanning) och Robbie (Chatwin) kommer det ett mystiskt oväder. Blixten slår ner 26 gånger på samma ställe. Ray går ut för att se vad som hänt och plötsligt  kommer en  stor utomjordisk maskin upp ur marken och börjar riva staden och skjuta folk med en stråle. Ray skyndar hem och han och barnen packar ihop vad de behöver och sedan ger de sig av i den ända fungerande bilen. Deras första mål är Rays ex-frus hus. Men när de kommer dit har hon redan rest till Boston och barnens mormor. De tillbringar natten i deras källare. Men under natten kommer utomjordingarna även till denna staden och på morgonen är hela villakvarteret förstört. sälskapet fortsätter och nästa mål är Boston. På vägen möter de soldater som Robbie vill följa med och döda monstren men han stannar pga Rachel. De blir också av med bilen. Det är en jätte bra film där man följer familjen under flykten från monsterna. Den är spännande! man får även bortse lite från de punkter som är överdrivna eller overkliga. Men hur verklig är t.ex. Harry Potter? ;)




Då kommer Mormor och Farmor idag och så får vi se om det går någon bra film på tv annars kanske det blir en favorit i repris ;)

Hejdå

Percy Jackson!

Då ska jag skriva om en annan film jag lånade på biblioteket ;D


Percy Jackson och Kampen om Åskviggen!

huvudpersoner: Logan Lerman, Alexandra Daddario och Brandon T Jackson
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Äventyr/Action

Handling: Percy Jackson (Lerman) är en pojke som har svårt i skolan. En dag åker de till ett museum med deras engelskavikarie. Och det är den dagen Percy får reda på att han är annorlunda! Hans bästa vän, Grover (T Jackson) visar sig vara hans beskyddare och hans far som lämnade honom och hans mamma när han var en bäbis visar sig vara guden poseidon. Han får också reda på att  Zeus, Poseidons bror och ledare över gudarna, misstänker honom för att ha tagit hans åskvigg. Åskviggen är det farligaste vapnet som finns. Grover och Percys mamma tar honom till ett läger med barn som alla har föräldrar som är gudar. Men Percys mamma blir tagen av Hades, dödens gud och Percys farbror, och förd till underjorden. Percy bestämmer sig för att försöka rädda henne och får hjälp av Grover och Annabeth (Daddario), Athenas dotter. Innan de kan bege sig till underjorden måste dem samla ihop tre pärlor som ska hjälpa dem att komma ut från hellvettet igen. och på vägen stäter de på flera motstånd.



:D haj då ;)

:D

Igår gjorde jag något jag aldrigt tänkt på innan! Jag följde med pappa till Biblioteket och där lånade jag 3 filmer! :D En kostade 25 spänn att låna men de andra två var från barnavdelningen så de var gratis :) Så pappa lånade "vuxenfilmen" åt mig och jag betalade honom när vi kom hem. Så jag får nt glömma lämna tillbaka den annars för pappa betala :S Men iallafall så var det den jag tittade på igår kväll :) Den hette Australia!


Australia!

Huvudpersoner: Nicole Kidman, Hugh Jackman och Brandon Walters
Åldersgräns: 11år
Kategori: Drama

Handling: Lady Sarah Ashley (Kidman) bor i England. Hennes man jobbar dock i Australien. Sarah bestämmer sig för att resa dit, sälja sin mans ägor för att de behöver pengarna. Hennes man, Lord Ashley, skriver tillbaka till henne att han inte kan möta henne i Darwin men han skickar en pålitlig man att möta henne. Drover (Jackman). Men just som Sarah anländer hamnar Drover i ett barslagsmål vilket leder till något av ett dåligt första intryck mellan dem båda. När de anländer till Faraway Downes(Lord Ashleys ägor) finner Sarah sin man död. Vilket betyder att marken är hennes. Men en natt kommer en liten aborigin pojke, Nullah (Walters), och berättar för Sarah om stora hjordar av tjurar som drivs över floden till carneys land. Carney är den som äver störst land i norra Australien och han vill ha Faraway Downs också. Sarah upptäcker att det är sant det Nullah säger. Det är en av hennes anställda som driver de omärkta tjurarna över till Carney. Sarah ger honom sparken. För att faraway Downs ska överleva måste Sara och hennes lilla arbetsstyrka tillsammans med Drover driva det återstående boskapet till Darwin där de ska lastas på ett skepp. Det händer MYCKET mer än så men mer kan jag inte berätta om utan att avslöja för mycket. Men resten av filmen inkluderar lyckliga återseenden, krig, tårar, död och spänning! Det är en sjukt bra film!!!





Denna filmen måste jag säga är värd alla 2h och 39 min!!!


Hajdå! Imorron kommer nästa lånefilm ;D

FF ;D

Igår kväll hade jag och brossan FF (Föräldra Fritt) så då kunde man titta på film på den stora TV:n :D
Vi tittade på The accidental husband :D


The Accidental Husband!

Huvudpersoner: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan & Colin Firth
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Komedi

Handling: Emma (Thurman) är "kärleksdoktorn" Som har ett radio program där hon hjälper folk med deras relationer. En dag ringer en tjej in (Sofia) och frågar om hon ska ställa in sitt bröllop eller inte. Emma råder henne att göra det. Sofias fästman, Patrik (Morgan), vill då hämnas på Emma efter att hon förstörde för honom och Sofia. Han tar hjälp av en kompis och de viger Patrik och Emma genom internet. Emma som ska gifta sig med Richard (Firth) Blir förtvivlad när hon får reda på det. Hon söker upp Patrik för att han ska skriva på några papper så att de skiljs. Men allt går snett och Emma får inte papperna påskrivna. Allting blir bara mer och mer komplicerat.






Riktigt rolig film >.<



aja, Hajdå

Trollkarlens Lärling!

Igår kväll såg jag Trollkarlens lärling med en kompis! Den var jätte bra! Jag hade egentligen hunnit skriva om den igår men jag tänkte att jag hade så mkt om den i huvudet (typ bara den) Så då skulle jag inte kunna göra en bra redovisning av den så jag väntade till idag ;)


Trollkarlens lärling!

Huvudpersoner: Nicolas Cage, Jay Baruchel och Jake Cherry
Åldersgräns: 11år
Kategori: Äventyr

Handling: För nästan 2000 år sedan levde en trollkarl som hette Merlin. Merlin Hade tre lärlingar. Balthazar (Cage), Veronica och Horvath. Men Horvath förådde Merlin och hjälpte Morgana att döda honom. Balthazar Fångade dem båda tillsammans med en massa andra Morganier i en grymhållare. Balthazar fick ett uppdrag av Merlin. Han skulle hitta Den Främste Merliniern. Balthazar Letade i tvåtusen år innan han med hjälp av en drakring hittade det rätta barnet.

David "Dave" Stutler 10 år (Cherry) Kommer bort från sin klass under en klassresa. Han går in i en mystisk affär där han möter Balthazar som ger honom en ring med en drake på. Men Horvath kommer lös och Balthazar blir tvungen att stänga in honom och sig själv i en urna i 10 år.

20-åriga Dave (Baruchel) stöter än en gång på Balthazar. Han får reda på vad han är och att han är den ända som kan besegra Morgana. Sammtidigt som de måste få tag på grymhållaren måste Balthazar träna upp Dave.





Då var det Bruce Willis vecka resten av veckan ;) Har redan sett en film men den pallar jag inte skriva om nu och dessutom ska jag till Väla ;D

Firman!

Hej.
Den sista Tom Cruise filmen på tv4+ var inte särskillt bra eller så var det bara jag som inte förstod ;)
Men nu känner jag mig nästan tvungen att skriva om den bara för att jag nämnde den xP
Så här kommer den.


Firman!

Huvudpersoner: Tom Cruise
Åldersgräns: 15år
Kategori: Thriller

Handling: Mitchell "Mitch" McDeere (Cruise) är en ung advokat som får jobb på en firma som heter Firman. Efter att bara ha jobbat där ett litet tag upptäcker Mitch och hans fru hur hårt bundna till företaget alla är. När senare två delägare blir mördade blir Mitch kontaktad av FBI. De vill att Mitch ska fixa några papper som de behöver för att sätta dit Firman. Mitch är tveksam om han ska hjälpa till eller inte. Gör han det får han antagligen vittness skydd och annars hamnar han i fängelse med de andra när FBI väl lyckas såtta dit Firman. Han kan inte heller lämna företaget för då kommer de att döda honom. Mitch tar hjälp av sin bror i fängelse, sin fru och en detektivs sekreterare för att lagligt få tag på papprena och lämna dem till FBI.





När jag tänker efter var filmen faktiskt bra!
Inte nr 1 med Tom Cruise (det är Mission impossible 1,2 och3) men ändå bra!
Ikväll ska jag på bio men Malin :D<3
Och vi ska se..... Trollkarlens Lärling :D <3
Så den kommer jag antagligen att skriva om imorgon ;)

Ha det gött!

Mission Impossible

Så! Då har man sett klart alla Mission Imposible filmer! Och de var så *** bra att jag måste tipsa er om dem :D


Mission imposible!

Huvudpersoner: Tom Cruise, Ving Rhames & Jon Voight
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: Ethan Hunt (Cruise) är en hemlig agent i IMF. Han blir misstänkt för att ha mördat sitt team under ett uppdrag på en ambasad i Prag. Under uppdraget skulle dem stoppa Alexander Golytsin att stjäla en NOC-lista med information om agenter i östeuropa. Han bestämmer sig för att skaffa NOC-listan åt tjuvarna och sammlar ihop ett team. Som inkluderar Claire (som lyckades överleva uppdraget i prag), Luther (Rhames) (och en till som jag inte kommer ihåg vad han hette). De ska bryta sig in i ett av världens mest säkra valvoch måste därför vara ytterst försiktiga och nogranna. Med hjälp av NOC-listan förväntar sig Ethan att han kommer att komma åt de som dödade hans team.





Mission Impossible II!

Huvudpersoner: Tom Cruise
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: Ethan Hunt (Cruise) skickas till Sydney för att ha tag på ett virus kallat Chimera. Hans flickvänn tjuven Nyah Nordoff-Hall måste han släppa ifrån sig rakt i händerna på Sean Ambrose som vill sprida viruset över hela världen. Hon ska låtsas ha återfått sitt intresse för Sean (hennes ex) samtidigt som hon raporterar till Ethan. Men det hela hettar till när Sean kommer på Nyah's lilla fejk. Det hela slutar med att Ethan måste ha tag på antiviruset, vilket följs av en stor biljakt till motorcykel.


Personligen så är Tom snyggast i 2:an (a)



Mission Impossible III!

Huvudpersoner: Tom Cruise
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action

Handling: Ethan Hunt (Cruise) är tillbaka igen och denna gången ska han gifta sig. Men eftersom hans jobb är topphemligt vet hon inget om det. I smyg för sin blivande fru (julia) måste Ethan sammla ihop sitt gammla team för att kidnappa vapenhandlaren Owen Davian för att få information om något med kodnamnet hartassen. Men kidnappningen går snett och Owen smiter. Efter hotet från Owen om att göra Julia illa skyndar Ethan till sjukhuset där Julia jobbar. Men han kom för sent. Owen berättar att Ethan måste skaffa hartassen inom 48 timmar annars dör Julia. än en gång samlas teamet för att hjälpa Ethan.






jag rekomenderar att se filmerna i ordning! annars blir det konstigt :P
har nog suttit med detta i 2 timmar nu -.-'
Men det är svårt att skriva om en film man inte kommer ihåg handlingen till...
men... snart ska jag se om den sista Tom Cruise filmen för veckan är värd att se och sen så är det Bruce Willis nästa vecka!
Men imorgon blir det Bio och vilken film... ja det får ni se då :D

hajdå <3<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se