Inception <3

Denna filmen hyrde brossan förra veckan! Den var sjukt bra! :D Har sett den 3 gnr (a) (skulle nog sett den fler gnr om vi inte skulle lämna tbx den idag :P)

Inception!

Huvudpersoner: Leonardo DiCaprio
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action

Handling: Filmern är ganska komplicerad. Den handlar om drömmar. De delar drömmar med varandra. Dom Cobb (DiCaprio) är efterlyst och kan inte vara hemma hos sina barn. Men han får en chans att kunna komma hem. Han ska, tillsammans med ett team, ta sig in i en arvtagares undermedvetna och få honom att lösa upp hans fars emperium.

Om filmen inte verkar bra på min beskrivning så är det jag som beskrivit dåligt :P För den är bra! :D<3

Jakten på den försvunna skatten

Denna hyrde jag inte, denna gick på 5:an igårkväll ;)

Jakten på den försvunna skatten!


Huvudpersoner: Harrison Ford
Åldersgräns: 15år
Kategori: Äventyr

Handling: Indiana Jones (Ford), Äventyrare, Arkeolog och professor i arkeologi får i uppdrag att leta upp den försvunna arken innan nazizterna gör det. Men allt går snett och Indy måste fixa till det. ;) snabbt förklarat xP

vet inte riktigt vad jag ska skriva :P Det är helt enkelt en Indiana Jones film ;)

The A-Team

Hyrde film förra helgen ;) Här kommer en av dem som jag sett för andra gången nu precis :)

The A-Team!

Huvudpersoner: Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton 'Rampage' Jackson & Sharlto Copley
Åldersgräns: 11år
Kategori: Action

Handling: A-Team består av Hannibal Smith (Neeson), Faceman Peck (Cooper), Bosco B.A. Baracus (Jackson) och H.M. Murdock (Copley) som alla är krigsveteraner från Irak. De blir satta i vars ett fängelse och fråntagna sina millitäriska ställninger efter ett brott de inte begick. De lyckas fly och ger sig ut för att rentvå sina namn. Men samtidigt som de jagar den riktiga tjuven blir de själva jagade för att ha flytt från fängelse. Det som gör filmen extra bra är lagmedlemmarnas personligheter! Murdock är helt enkelt Galen. Hans fängelse är en typ av mentalsjukhus. Men han är också en skicklig pilot. Men inte enling B.A. Deras första åktur gjorde den macho B.A. flygrädd. Face är en riktig tjejtjusare och hans specialitet är övertalning. Hannibal är ledaren. Han gör upp planerna. Tillsammans är de helt enkelt det perfekta teamet, the A-Team!

Jättebra film! :D Speciellt kul att se den när man (som jag) har sett det ursprungliga tv programmet från 1980-talet. Jag har sett det på tv4 Guld ;)

Race to Witch Mountain

Jag vet faktiskt inta vad jag ska skriva här... Jag bara fortsätter att arbeta av min lista!

Race To Witch Mountain!

Huvudpersoner: Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig
Åldersgräns: 11år
Kategori: Äventyr

Handling: Jack Bruno (Johnson) är en taxichafför. En dag hoppar två tonåringar (Robb och Ludwig) in i hans Taxi. Tonåringarna visar sig vara från en annan planet och de har kommit till jorden för att rädda både jorden och deras egen planet från utplåning. När regeringen hittar Jack, Seth och Sara har Jack inget annat val än att hjälpa dem till deras skepp.

Filmen var bättre än jag trodde den skulle vara... Men jag vet inte riktigt hur jag trodde den skulle vara...

2012

Jag tror inte på att världen ska gå under år 2012. Och jag känner ingen som gör det heller, tror jag. Men en sak är säker; Maya indianerna gav oss en story till en riktigt bra film! :D

2012!

Huvudpersoner: Jhon Cusack
Åldersgräns: 15år
Kategori: Action, Äventyr, Drama, Thriller

Handling: Jackson Curtis (Cusack) är en författare. Men han var så inne i sitt skrivande att hans fru och hans barn lämnade honom. Men när han får reda på att världen ska gå under så skyndar han sig hem till dem för att rädda dem. De flyr från undergången för att försöka ta sig till, och komma ombord på de stora skeppen som bara världens viktiga personer har fått en biljett till. De flyr medan undergången bokstavligt talat gnager dem i hälarna. Specialefekterna? Ja, de är enormt överdrivna men filmen är jättebra ändå tycker jag!



Som sagt: överdriven men bra film! :D

The Dark Knight

Jag kanske gjorde lite dålig reklam för denna i förra inlägget!? När jag sa att jag tyckte om Batman Begins mer menade jag såklart inte att the Dark Knight inte är bra! Det är den! :P

The Dark Knight!

Huvudpersoner: Christian Bale, Heath Ledger
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action

Handling: Bryce Wayne (Bale) försöker, som Batman, stoppa brotsligheten i Gotham en gång för alla. Han har hjälp av polisen Gordon och åklagaren Harvey Dent. Den man de försöker stoppa är en grym brottsling som kallar sig Jokern (Ledger). Jokern är klyftig och svår att stoppa, samtidigt vill han få Batman att ta av sig masken inför Gotham.

Det var ganska längesen jag såg denna filmen och jag har en lång lista med filmer jag inte skrivit om (närmre 20 st ;s) Men nu är det sportlov (:D) så jag har lite tid över ;)

Batman Begins

Denna filmen finns definitivt i min topplista! Och den har funnits där sen jag först såg den ;) Brossan har den på DVD :D<3

Batman Begins!

Huvudpersoner: Christian Bale, Liam Neeson
Ådersgräns: 11 år
Kategori: Action

Handling: Bryce Wayne har hamnat i fängelse i ngt Asiatiskt land. En dag såger en mystisk man (Neeson) att när Bryce blir fri ska han plocka en blå blomma och ta med den upp på ett berg. Det gör Bryce och där uppe börjar han tränas av "the League of Shadows" och blir lite av en ninja. Men i slutändan vägrar Bryce att hjälpa dem att utplåna Gotham. Han beger sig hem och får idén att rädda Gotham som hans far byggt upp från att dränkas i det kriminella. Han skapar steg för steg Batman. Bryce måste stoppa th league of shadows från att sprida en giftig gas som får folk att se sin största rädsla över hela Gotham. Många tycker motsatsen men jag tycker att denna är mycket bättre än 2:an (the Dark Knight).

En av de mest awesome sakerna i filmen är definitivt Batmobilen! Inget på den är datagjort! <3

En riddares historia

En film jag sett mer än en gång :P Snarare 3-4 gnr :)

En riddares historia!

Huvudpersoner: Heath Ledger,
Åldersgräns: 7 år
Kategori: Action

Handling: William (Ledger) har sedan han var liten velat bli en riddare i tornéspel. Men för det måste man ha adlig släkt, vilket Will inte har. Han är son till en takläggare. Men Will ger inte upp sitt hopp och tillsammans med två vänner tränar han upp sig i en skog för att bli en riddare. På vägen till en stor tävling möter de en man som behöver hjälp. De hjälper honom och i gengäld följer han med dem och ordnar Adelsbrev åt Will, eller ska jag kalla honom Ulrik von Lishtenstein? Will tävlar och det går bra för honom. Men vad händer när en av motspelarna börjar misstänka hans bluff?

Jag avverkar just nu på min lista ;) Annars blir den bara längre och längre för jag ser filmer hela tiden >.<

In The Name of the King

Idag fyllde mamma år :) Grattis!<3 ;p Så vi hade gäster :) Tyvärr va min kusin sjuk och kunde inte komma :/ Krya på dig till henne :) I alla fall så tittade jag på en film som min bror fick i julklapp :)

In The Name Of The King!

Huvudpersoner: Jason Statham, Claire Sobieski
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action/Äventyr

Handling: Farmer (Statham) lever ett lugnt och fidfullt liv på sin gårn med sin fru, Solana (Sobieski), och son, Zeph. Men en dag när Solana och Zeph har åkt iväg till staden och Solanas föräldrar blir Farmer atackerad av varelser som kallas Kruger. Han beger sig till staden för att se till att hans familj är i säkerhet. När han kommer dit är Krugerna redan där. Hans son dödas och hans fru förs iväg. Farmer ger sig iväg på sitt livs äventyr för att rädda sin fru och döda Gallian som styr Krugerna. Samtidigt vill Kungens brorson (som står på Gallians sida) ta över tronen...

En jättebra film som jag är glad finns i huset ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se