World Trade Center

Vi vet alla vad som hände den 11 september 2001 och det är hemskt, men denna filmen är verkligen jättebra! Den är baserad på 2 polisers berättelser om händelsen!

World Trade Center!

Huvudpersoner: Nicolas Cage, Michael Peña
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Drama
Handling: Jhon McLoughlin (Cage) och Will Jimeno (Peña) är båda poliser i New York. Men när World Trade Center blir träffat av två flygplan förändras hela arbetsdagen. De blir tvungna att ta sig in i ett av tornen för att evakuera. Men medan de är där inne rasar hela byggnaden över dem. De är begravda under massorna och kan inte göra mer än att vänta. Samtidigt följer man deras familjer i oron och ovetandet. Jätte bra film! Jag grät inte lika mycket som jag trodde jag skulle (a)

Tack för idag :P ses ngn annan dag :)

Chuck och Larry

Dax för Komedii :D

Härmed Förklarar Jag Er Chuck och Larry!

Huvudpersoner: Adam Sandler, Kevin James
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Komedi
Handling: Chuck (Sandler) och Larry (James) är två brandmän på samma station. Larry förlorade för ett tag sedan sin fru och har haft svårt att gå vidare. Det har lett till att han har fått problem med ekonomin och därmed riskerar att bli av med sina två barn. Den enda lösningen han hittar är att gifta sig. Men eftersom han inte har någon tjej så ber han Chuck om hjälp. Mot sin vilja går Chuck, som är en riktig Player, med på detta och de åker iväg och gifter sig. Men att bli upptäckt att vara ett fejk par kan få dåliga konsekvenser. Chuck och Larry måste därför spela bögar medan de har en "bögdetektiv" efter sig som vill sätta dit dem. Samtidigt blir Chuck kär i deras advokat som tror att han är bög! Alltig är roligt tillkrånglat!

En roligt tvistad film ;)

Eragon

Film baserad på en bok där boken/böckerna är sjukt mkt bättre än filmen :P Men jag skriver om filmen ändå ;)

Eragon!

Huvudperson: Ed Speleers, Jeremy Irons
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Äventyr
Handling: En ung pojke vid namn Eragon (Speleers) hittar en dag en stor blå sten i skogen. Han tar hem den i smyg. Men en morgon kläcks stenen (vilket är ett ägg) och ut kommer en drake. Eragon tar hand om draken samtidigt som han försöker på sagoberättaren Brom (Irons) att berätta så mycket om drakar som möjligt utan att han blir misstänksam. Men Eragon och Brom blir tvungna att fly från byn tillsammans med draken, Saphira, när Razacer kommer och letar efter Eragon. Nu måste det ta sig till demostarationsgruppen Varden för att sedan besegra den onda kungen.

Som sagt är böckerna bättre men filmen är absolut inte dålig!

The men who stare at goats

Ännu en lite annorlunda titel, vilket ofta betyder en lite annorlunda film. Denna filmen är nog den konstigase jag sett bortsett från Monty Pythons filmer ;) (det är en bra sak)

The Men Who Stare At Goats!

Huvudpersoner: George Clooney, Ewan McGregor
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Komedi
Handling: Bob (McGregor) är en reporter i Irak som försöker hitta en bra story. Där möter han Lyn (Clooney). Lyn berättar för Bob att han varit en del av USA's armé. Men han var i en hemlig grupp som kallades New Earth Army. Han berättar att det är en grupp soldater som fått en mental träning för att bland annat kunna gå igenom väggar och döda getter genom att stirra på dem. All denna information drar med Bob på en hemlig opperation.

Som sagt, en konstig film så den är ganska svår att förklara! Men den är bra!!!
Och där är en jättebra låt som heter Alright med Supergrass ;)

Knubbigt Regn

Konstig titel? Ja! Men det är en konstig ovh rolig film också så... :P

Knubbigt Regn!

Huvudpersoner: Eddie Murphy, Steve Martin
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Komedi
Handling: Robert (Martin) är en filmregisör som har lite problem att få till det. När han får ett manus av en författare (på låg nivå) bestämmer han sig för att göra filmen. Titeln är "Knubbigt Regn". Han samlar ihop ett litet "crew". Man han behöver en stjärna, men när hans tänkta stjärna, Kit (Murphy), säger nej ljuger han för resten av hans skådisar att Kit är med. Nu ska han försöka spela in en film med en skådespelare som inte har en aning om att han är med. Men de stöter på Kits bror (Murphy) och får honom att vara med... svår film att förklara :P

En rolig film! :P

Silverado

Denna filmen tänkte jag skriva om igår men så upptäckte jag att den gick på tv så därför tittade jag på den igen så det blev lättare att skriva idag ;)

 


Silverado!

 

Huvudpersoner: Kevin Kline, Scott Glen, Danny Glover, Kevin Costner
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Western

Handling: Emmett (Glen) är på väg för att leta reda på sin bror för att sedan bege sig till Silverado. På vägen hittar han en man, Paden (Kline), som ligger avsvimmad i öknen. Emmett tar med honom och de har sällskap till närmsta stad. I den staden stöter de på Mal (Glover). Men Emmett får också reda på att hans bror, Jake (Costner), sitter bakom galler och ska hängas nästa morgon. Männen rider åt olika håll men vet att de kommer att mötas igen. Dels när de måste rädda Jake och en liten pojke från några rövare. Svår film att förklara men den är jättebra tycker jag :)

 

 


Inte jättebra trailer men det var den bästa jag hittade! kanske lite mycket om vad som finns med om man köper den på dvd :P

 


En officer och gentleman

blogg.se strejkade lite just när jag tänkte "idag ska jag skriva!" så jag förberedde lite i ett word document ;) så där är det bara att kopiera och klistra in ;p

 


En officer och gentleman!

 

Huvudpersoner: Richard Gere,  Debra Winger
Åldersgräns:  15 år
Kategori: Drama

Handling: Zack Mayo (Gere) vill bli pilot. Men först måste han avverka 3 år i flottans flygskola. Mayo och de andra i hans grupp kämpar för att klara av de tre tuffa åren. Under tiden träffar Mayo och han närmsta vän Sid vars en tjej. Kärleken leder till problem och det går upp och ner genom filmen. En klassiker med top gun style ;)


Såja ;) Ctrl+C och Ctrl+V sen leta upp en bild och lägga upp :) snabbt och enkelt :P Men jag föredrar ändå att skriva här :D

Know1ng

Oops! Nu fuskar jag ;o Jag har en kö med filmer att skriva om som jag följt i ordning! Men denna filmen såg jag igår kväll ;o (a) Men jag tyckte den va jätte bra och vill gärna tipsa om den :D<3

Knowing!

Huvudpersoner: Nicolas Cage, Chandler Canterbury
Åldersgräns: Här var det kluvet... Min "åldersgräns-källa" säger 11 år men tv1000 vill inte visa den förbi min föräldraspärr på tv:n... så där säger dem 15... Min egen åsikt är nog ca 13 xD
Kategori: Action

Handling: John (Cage) jobbar som astrologilärare på en högskola. Hans fru dog i en brand och han är ensam förälder till Caleb (Canterbury). Calebs klass firar ett jubileum. För 50 år sedan så ritade en klass bilder av vad de trodde att framtiden skulle se ut som och grävde ner det i en tidskapsel. Idag ska Calebs klass öppna tidskapseln. Alla barnen får vars en teckning. Men Calebs är annorlunda. Hans är fylld av siffror. Samma kväll när Caleb har gått och lagt sig så studerar John teckningen. Han upptäcker att det är en lista över datum till stora tragedier och hur många som avled. Men där finns några datum som ännu inte har varit. Det hela leder tillslut till något mycket större!

En superbra film! Verkligen värd att se! :D

Arn :)

Som ni kanske sett har jag ändrat lite på designen ;) Både bakgrunden och headern har jag gjort själv från scratch med Photoshop ;) Men nu fortsätter jag med filmerna ofc ;)

Arn - Tempelriddaren!

Huvudpersoner: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Action

Handling: Arn Magnusson (Nätterqvist) ligger, efter en olycka, för döden redan när han är en liten pojke. Hans Mor och Far lovade gud att Arn skulle tjäna honom om han överlevde. Arn överlevde och hans Mor och Far var tvungna att skicka honom till kloster. Där växte Arn upp. Men han lär sig inte bara att vara en munk. En annan munk lär honom använda svärd och pilbåge. Tillslut får han återvända hem och sedan träffar han på Cecilia (Helin). Men när man får reda på deras kärlek straffas dem. I 20 år ska de botgöra, Arn som Tempelriddare i det heliga landet och Cecilia som nunna i kloster.

Arn - Riket vid vägens slut!

Huvudpersoner: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Action

Handling: Arn (Nätterqvist) och Cecilia (Helin) fortsätter sin botgöring lång ifrån varandra. Men när Arn återvänder väntar även sammandrabbningar i Sverige. Sverker Karlsson är ute efter kronan som Knut tog från hans far. När sedan Knut ligger för döden närmar sig Sverker med Danskarna. Arn måste leda svenskarna!

Riktigt bra filmer enligt mig och jag brukar inte gilla filmer från Sverige (a) Snart ska jag även läsa böckerna som pappa har i bokhyllan ;)
Btw: detta var den 44 och 45 filmen jag skrivit om! Snart är jag halvvägs till 100 ;D

Tjejen som föll överbord!

Det känns knappt som min lista med filmer kvar att skriva om kortas eftersom jag ser en ny film nästa varje kväll (a) Men Listan hjälper mycket! jag har den på en "fästis" på windows 7 så jag ser den varje gång jag startar datorn! Det är till stor hjälp. Men nu till filmen ;)

Tjejen som föll överbord!

Huvudpersoner: Goldie Hawn, Kurt Russel
Åldersgräns: barntillåten
Kategori: Komedi
Handling: Joanna (Hawn) är riktigt bortskämd och bor tillsammans med sin man på en lyxbåt. Men när hon en dag faller överbord tappar hon minnet. Snickaren Dean låtsas då vara hennes man och hämtar henne från sjukhuset. Han tar med henne hem till sina 3 pojkar och börjar hitta på saker han vill att Joanna ska göra åt honom. Men efter att tiden går så börjar Dean gilla Joanna mer och mer. Sen kan jag inte säga mer :P

Rolig film för hela familjen :D
Då kan vi stryka den från listan ;)
Förresten! Ni glömmer väll inte att bilderna är länkar till trailers!? :D

Zorro än en gång ;)

Ni kanske har läst om Legenden om Zorro (länk) här , kanske till och med sett den... Men Jag har nu upptäckt att det är den andra filmen. Det ör ingen serie så att man måste se de i ordning, det gjorde inte jag. Men Zorro - Den maskerade hämnaren handlar om vad som hände innan Legenden om Zorro. Bra filmer båda två :)!

Zorro - Den Maskerade Hämnaren!

Huvudpersoner: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Stuart Wilson
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Action

Handling: Don Diego de la Vega (Hopkins) räddar Kaliforniens invånare från Don Rafael Montero (Wilson) förklädd som Zorro. Men han blir tillfånga tagen och Rafael dödar hans fru och stjäler hans nyfödda dotter Elena. 20 år senare flyr han från fängelset han där han varit fången. Då återvänder Don Rafael från Spanien tillsammans med Elena. Diego träffar Alejandro Murrieta (Banderas) som är full av hat över Kapten Love som mördat hans Bror. Diego tränar honom till att bli Zorro och snart är det Alejandros tur att bära Zorros mask för att rädda Kalifornierna från Don Rafaels falskspel!

Sjukt bra film :D<3

The Day After Tomorrow

Jag fortsätter avverka filmer från listan ;) Ska nån gång snart även fixa en ny header och så :) alltid kul med något nytt, men nu måste jag skriva lite ;)

The Day After Tomorrow!

Huvudpersoner: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal,
Åldersgräns: 11 år
kategori: Action

Handling: Jack Hall (Quaid) är en Krimatolog. Han försöker komma på hur man kan rädda världen från en framtida global uppvärmning. Men han tror att den kommer om flera hundra år. De han syftar på att rädda är framtidens barn och barnbarn. Men uppvärmningen kommer tidigare än han väntat. Bara några dagar efter han lämnat fram sin rapport är europa täckt av is och det blir kallare och kallare i USA. Under tiden har Jacks son, Sam (Gyllenhaal) åkt iväg till New York på en frågesports tävling. Plötsligt drabbas New York av en enorm översvämning och Sam är fast där. Det blir kallare och kallare och Jack bestämmer sig för att ge sig iväg och rädda sin son. Riktigt bra film!!

Jag har ingen bra anledning till varför men detta är min absoluta favorit film! :D<3

Kick-ass

Jag har mycket att göra nu! Har 7 filmer jag inte skrivit om än ;o så det är bäst att jag sätter igång ;)


Kick-Ass!

Huvudpersoner: Aaron Jhonson
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action

Handling: Dave Lizewski (Jhonson) är en klassisk nörd som bestämmer sig för att bli en super hjälte. Brottsbekämpningen är svårare än han väntade sig. Men när han räddar en kille från ett gäng killar och det hamnar på YouTube blir han känd som Kick-Ass. Snart stöter han på två andra super hjältar. Då blandas Dave in i ett riktigt super hjälte uppdrag med riktiga tjuvar. Klarar Dave att ta steget från nörd till super hjälte? Se filmen! :P

Bra film men lite svår att förklara ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se