Waterworld!

Yes! Äntligen har jag sett hela waterworld. Sist jag såg den (för flera månader sen) så fick jag spela in slutet... Men det kom inte med!!! Men denna gången gjorde det det :D så NU kan jag skriva om den ;) fast det kommer nog inte bli jätte lätt xP

Waterworld!

Huvudpersoner: Kevin Costner
Åldersgräns: 15 år
Kategori: Action

Handling: I denna film spelar Costner en mutant. Han är en människa, fast en människa med gälar och simmhud mellan tårna. Jorden har sedan länge varit täckt av vatten och människorna känner inte till något annat. Förutom historierna de hör om Dryland. Där finns en flicka som kom i en låga med jord. Hon har en märklig tatuering på ryggen som sägs leda till dryland. Costner (jag kallar honom Costner för han har inget namn) kommer till den staden hon bor i med jord. Allt går bra tills de upptäcker att han är en mutant. Men när några Smokers (typ tjuvar) attackerar staden lyckas han ta sig från staden tillsammans med Flickan med tatueringen, Enola, och Helen. Costner är inte van vid sälskap och han tar inte särskilt bra hand om sina gäster. Flera gånger stöter de på smokers som är ute efter Enola och kartan. till slut får de med sig henne. Costner som har kommit på bättre tankar när det gäller hans gäster ger sig av för att rädda Enola... Men hur kommer det gå?





Svår film att förklara men ni fattar nog :) speciellt med hjälp av trailern ;)

Field of Dreams!

jag sätter igång direkt (degen efter) filmen så jag kommer ihåg så mycket som möjligt! Enjoy!


Field of Dreams

Huvudpersoner: Kevin Costner
Åldersgräns: barntillåten
Kategori: Drama

Handling: Ray Kinsella (Costner) bor på en gård med hans fru och barn. Han är en bonde vilket han aldrig trodde han skulle bli. Hans liv har mycket handlat om baseball. En dag hör han en röst ute på hans majsåker. Den säger "If you build it, he will come" (om du bygger det, kommer han) Ray förstår inte riktig vad rösten menar. han fortsätter höra den och tillslut förstår han att den vill att han ska bygga en baseball arena så kommer den legendariske spelaren "shooless" Joe jackson som blev avstängd och sedan dog. Ray bygger en baseball plan och efter ett tag kommer verkligen Joe Jackson. Men snart är rösten tillbaka igen och säger: "Ease his pain" (lätta hans smärta. åker han iväg för att leta rätt på en författare. Men varför?





Nästa film jag kommer att skriva om är Waterworld. Jag har sett den en gång innan men när jag spelade in den kom inte slutet med -.-' så nu satte jag programmet efter också på inspelning! :)

Tin Cup!

Hej! Det var en vecka sedan jag såg denna filmen men jag har alldrig haft tid att skriva! Bara en massa läxa och så! Men nu kommer den. Sedan ska jag göra tid till att skriva om G-Force (som jag nästan glömt bort) och Field of dreams som jag ska se i kväll.


Tin Cup!

huvudpersoner: Kevin Costner och Rene Russo
Åldersgräns: barntillåten?
Kategori: komedi

Handling: Roy "Tin Cup" McAvoy (Costner) är en golfinstruktör på ett litet skruttigt golfställe i Texas. En dag kommer Dr. Molly Griswald (Russo) och vill ha lektioner. Roy faller för henne men hon är tillsammans med Roys konkurent, David Simms. Roy var en gång väldigt bra på golf (vilket han fortfarande är) men han gav upp sin kariär och blev instruktör istället. En dag kommer David och frågar om Roy vill vara hans caddy i en tävling. Roy går med på det. Ute på planen blir Roy och David ovänner för att David inte ville göra som Roy tipsade om på ett av hålen. Då la Roy ner bollen och satte den. David och Roy utmanar sedan varandra i US open. Men precis innan det börjar blir Roys sving fel. Vad beror det på? och hur kommer det att gå i US open?




En gåta som är med i filmen:

En far och hans son var med om en bilolycka.
Det kom två ambulanser som tog pojken och fadern till två olika sjukhus.
När pojken på det ena sjukhuset skulle oppereras sa doktorn:
Men jag kan inte opperera denn pojken! Han är min son!
Hur hänger det ihop?

Vill ni veta svaret? Se filmen (a)

The Bucket List!

hej hej!
Igår hade jag ingen aning oim vad jag skulle titta på. Jag började titta på Americas Funniest home videos i en timme sen efter det kom det en film med Morgan Freeman. Jag kollade på den ;)


The Bucket List!

Huvudpersoner: Morgan Freeman och Jack Nicholson
Åldersgräns: Barntillåten
Kategori: Drama

Handling: Carter Chambers (Freeman) och Edward Cole (Nicholson) har båda canser och bor på samma rum på Edwards eget sjukhus. De blir bättre och bättre vänner. När de får reda på att de har ett halvår kvar att leva så bestämmer de sig att göra en lista på alla de saker de vill göra innan de dör. Sedan beger de sig för att göra detta. bl.a. så hoppas de fallskärm, kör rally, åker på safari och ser pyramiderna. Denna filmen är ganska lätt att förklara så det blir inget långt inlägg... annars avslöjar jag alldeles för mycket!





Tack tack :P Bara så ni vet... jag grät i slutet så det är inget konstigt om ni också gör det xP

I Am Iron Man ;)

Tjenare ;)
Idag var jag i ljungbyhed och tittade på flyguppvisning (y) Ascoolt ;) Typ en av världens äldsta flygplan flög :D
men, men nu är detta en film blogg och det är gårdagens film jag ska skriva om ;) Ny tillskottet i film hyllan, min aldeles nya IRON MAN :D


Iron Man!

Huvudpersoner: Robert Downey Jr.
Åldersgräns: 11 år
kategori: Action

Handling:Tony Stark (Downey Jr.) har tagit över hans fars vapenindustri. Men en dag blir han kidnappad. Hans kidnappare vill att han ska bygga hans senast massförstörelse vapen till dem. Men istället bygger Tony en skyddsdräckt för att fly. Han lyckas fly och när han kommer hem byggar han en ny dräckt med mer teknologi i sin verkstad. Hans fiende använder delarna från Tonys första dräckt för att bygga en ny, större.





Det kanske inte blev så mycket för att vara en så ***bra film!!! :D <3 Men det är svårt att förklara vissa saker utan att avslöja för mycket! Men jag sägar bara en sak: Se Den!! :D<3

hajdå

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se