"I know me better than anyone... I live in here!"

Rock of Ages!


Huvudpersoner: Diego Boneta, Jullianne Hough, Tom Cruise
Åldersgräns: Barntillåten
Kategori: Komedi, Musikal

Handling: Det hela utspelar sig 1987. Sherrie (hough) och Drew (Boneta) är ett ungt par som jagar sina drömmar i Hollywood. Samtidigt har klubben de jobbar på pengaproblem och borgmästarens fru försöker stänga ner dem och bli av med Rock n Roll. Klubbens framtid hänger på Superstjärnan Stacey Jaxx (Cruise) spelning. And then it goes on and on and on :P
Filmen är JÄTTEbra! Så jag känner inte att min förklaring är rättvis mot filmen men den är jättesvår att förklara för det händer så mycket parallelt osv. Men den är fylld med bra musik från bla. Twisted Sisters, Def Leppard, Foreigner, Bon Jovi, Journey mfl.


"Huston, Do you copy!?"

Apollo 18!

Huvudpersoner: Warren Christie & Lloyd Owen 
Åldersgräns: 15år
Kategori: Thriller, Sci-Fi

Handling: Ben Anderson (Christie) och Nathan Walker (Owen) blir kallade till NASA för att topphemligt uppdrag. De ska åka till månen för att ta hem tester och filma experiment på månen. Men Ben och Nathans överlevnadsinstinkter tar över hustons order när de hittar spår som leder till en död kosmonaut från Ryssland. Vad kan möjligen ha dödat kosmonauten?

De säger att det mesta av filmklippen i filmen är äkta som kommer från en hemsida som kallas lunartruth.com. NASA däremot säger att det inte är sant och att klippen inte är äkta. Själv lutar jag åt NASA's sida eftersom det kan vara lite svårt att tro att det är äkta, men om det är det vet jag inte...




"That's cool baby, you know how it is, rockin' and rollin' and what not."

Grease!

Huvudpersoner: John Travolta & Olivia Newton-John
Åldersgräns: 11år tror jag :P
Kategori: Musikal, Romantik

Handling: Danny Zuko och Sandy Olsen träffas och blir förälskade under sommaren men när sommarlovet tar slut måste de skiljas. Men det blir ändrade planer och Sandy börjar på Dannys skola. Men Danny är rädd att han ska förlora sin status hos vännerna om han uppträder som den snälla killen som var med Sandy under sommaren istället för skolans tuffing. Samtidigt vill han inte förlora Sandy pga sin image.


"I did something real bad. Something that I didn't mean to do."

The Lazarus Project!

Huvudpersoner: Paul Walker
Åldersgräns: 15år
Kategori: Drama, Thriller

Handling: Ben Garvey (Walker) har kommit ut från fängelse och har byggt upp ett bra liv med sin fru och dotter. Men en dag kommer hans bror och ber honom att hjälpa stjäla något. Ben går med på det men stölden går snett och tre män dör. Ben blir arresterad och dömd till döden. Men efter avrättningen finner sig Ben på ett mentalsjukhus som vaktmästare. En mystisk man har berättat för honom att han har fått en andra chans men om han lämnar mentalsjukhuset kommer han dö.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se