"I already work around the clock! "

Extraordinary Measures!

Huvudpersoner: Brendan Fraser, Harrison Ford
Åldersgråäns: 7 år
Kategori: Drama

Handling: Den här filmen är basserad på en sann historia! John Crowley (Fraser) är pappa till två barn med en sjukdom vid namn pompe. Sjukdomen gör att organen växer för snabbt och det finns ingen medicin mot det. Johns två barn Megan och Patrick (8, 6 år) har inte länge till att leva. Men deras pappa vägrar ge upp och bara vänta. Han söker upp en forskare, Dr. Robert Stonehill (Ford), som har kommit på en teori som ska kunna hjälpa barnen, men det är bara en teori. John bestämmer sig för att hjälpa Dr. Stonehill att göra teorin till verklighet, men det har sina "upps and downs"

Det var lite svårt att förklara eftersom jag inte förstår det som har med det medicinska att göra men filmen var fantastisk!





"So that's it? We just step on that machine and wiz back to 1357?"

Timeline!

Huvudpersoner: Paul Walker & Gerard Butler
Åldersgräns: 11 år
Kategori: Äventyr

Handling: När Chris Johnston's (Walker) pappa blir fast i året 1357 bestämmer sig Chris och några av de andra arkeologstudenterna för att följa efter honom och hämta hem honom. Plötsligt hamnar de mitt i historien de tidigare undersökt och fransmännen planerar att ta tillbaka sin borg från engelsmännen. Chris och hans vänner hamnar mitt i det.




"I thought you were the Moon and I was your Wolverine."

X-men Origins: Wolverine!

Huvudpersoner: Hugh Jackman
Åldersgräns: 11år tycker jag men jag hittade det inte.
Kategori: Action/SiFi

Handling: James Logan är inte helt mänsklig. Han är muterad och kan skjuta ut klor ur nävarna. I 150 år är han och hans bror soldater och tar sig igenom 4 krig. Men efter att de blivit rekryterade till en specialgrupp som bara dödar mer då får Logan nog. Han lämnar gruppen och hittar en fru. Men när hans bror vill hämnas på specialgruppen dödas Logans fru. Logan går med på att vara "försökskanin" på ett experiemt som skulle göra honom oövervinnelig. Efter experimentet flyr han och ger sig i väg för att rädda en massa muterade mäniskor som blivit inlåsta på en ö och hämnas på sin bror.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se